DEMO CD - SWEET CANDY KILLS

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DEMO CD

Na een grondige verbouwing van onze oefenruimte in 2016, kon er eindelijk begonnen worden aan de afronding van onze demo CD-opnames, die geheel in eigenbeheer uitgebracht zou worden. Deze demo CD, ons debuutalbum, bevat 10 nummers. Negen eigen composities en de Blondie cover "Call Me". Alle songs werden opgenomen in onze oefenruimte in Nijverdal gedurende verschillende sessies in de periode 2014 - 2017.


Voor jouw gemak zijn de nummers omgezet naar Mp3, M4a en Wav, zodat je zelf kunt kiezen welke versie het beste bij jou (operating)systeem past. Klik op de link hieronder om het gewenste nummer te beluisteren, zet het volume op 11 (voor het beste resultaat) en genieten maar... veel luisterplezier!


MUCHOS BUENOS

# Mp3

# M4a

# WavFREDDY'S ON DRUGS

# Mp3

# M4a

# WavBUNNY

# Mp3

# M4a

# WavSATURDAY NIGHT
# Mp3
# M4a
# Wav


CALL ME
# Mp3
# M4a
# WavOFFICER DOWN
# Mp3
# M4a
# Wav


BRING ME DOWN
# Mp3
# M4a
# Wav


INEXCUSABLE
# Mp3
# M4a
# Wav


FIRST WORLD PROBLEMS
# Mp3
# M4a
# Wav


KEN SARO WIWA
# Mp3
# M4a
# Wav


© Copyright Sweet Candy Kills 2014-2017. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die je op deze site (sweetcandykills.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Sweet Candy Kills of zijn gelicenceerd aan Sweet Candy Kills.
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Sweet Candy Kills of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Sweet Candy Kills”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Sweet Candy Kills voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu